(0475) 35 26 00 skl@lwv.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SKL Bedrijfsbezoek 14 februari 2020: Workshop bij Canon Océ te Venlo

14 februari 2020 @ 13:00 - 17:00

In samenwerking met Q-Consult organiseren we voor de leden van SKL en Kubizz een interactieve workshop “Progress Management: Hoe realiseren we betere prestaties door mensen in beweging te brengen en meer acties af te ronden?”
De juiste balans tussen passende methodieken en aandacht voor mensen is essentieel. Progress Management brengt deze twee componenten bij elkaar en laat zien hoe je methodieken inricht om mensen te activeren en vooruitgang te boeken.

Dit zal een unieke ervaring worden waarbij een bedrijfsbezoek wordt gecombineerd met een interactieve workshop.

Om een stap te zetten naar efficiënter werken en een hoger niveau van continu verbeteren, is bij Canon Océ een verbetertraject gestart. In het begin is het als een project aangepakt, maar langzaam is het onderdeel van de reguliere organisatie geworden.

Canon Oce’s machineproductie in Venlo is een high-mix low-volume productieconcept. Geavanceerde digitale printers worden geassembleerd in meerdere fabrieken. Het is de moederfabriek voor andere locaties zoals Poing, Penang en Vancouver. Een fabriek en organisatie om trots op te zijn. Vanuit Europa kan Canon Océ concurreren met andere locaties. Om fit te zijn voor de toekomst moet de plant een manufacturingklimaat uitstralen dat zorgt voor nieuwe investeringen en nieuwe productlijnen.

We zullen zien welke resultaten Canon Océ heeft bereikt en hoe we zelf aan de slag kunnen gaan met “Progress Management” via een interactieve worskhop.

Voor meer informatie, zie 14-02-20 Uitnodiging Workshop Progress Management

Locatie:

Canon Océ
Sint Urbanusweg 17
5914 CB Venlo

Gegevens

Datum:
14 februari 2020
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Canan Océ
Sint Urbanusweg 17
Venlo, 5914CB
+ Google Maps
Share This