(0475) 35 26 00 skl@lwv.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SKL Nieuwjaarsbijeenkomst 22 januari 2021: Once Upon A Future, The Great > Reset ~Ruud Veltenaar

22 januari 2021 @ 14:00 - 16:00

SKL nieuwjaars-Webinar-bijeenkomst | Vrijdag 22 Januari 2021:  14.00-16.00 uur 

De beste wensen voor 2021, moge het een kwaliteitsvol jaar worden in goede gezondheid!
We zitten alweer halverwege het seizoen en kunnen helaas nog niet in een grote groep samenkomen. Vandaar dat onze nieuwjaarsbijeenkomst via webinar zal plaatsvinden met niemand minder dan Ruud Veltenaar, filosoof, TED-spreker, auteur en impact investeerder. Ruud gaat ons inspireren vanuit zijn nieuwe boek “Once Upon A Future”. Het is nu het moment voor “The great > Reset”. Noteer ook alvast 24 september in uw agenda, want dan komt Ruud een Live vervolgsessie geven tijdens ons 20 jarig bestaans-symposium!

Onze wereld verkeert niet in een mondiale gezondheidscrises of economische recessie, maar in een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. De corona pandemie heeft op schrijnende wijze duidelijk gemaakt dat onze huidige manier van leven niet aansluit op de gemeenschappelijke visie van gedeeld welzijn op een gezonde planeet. Het moet anders en het kan anders.

Wat zijn de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen? Hoe kunnen we samen de wereld creëren waarnaar we bijna allemaal verlangen. Een wereld waarin we leven binnen de grenzen van de planeet en met een regeneratieve meer inclusieve economie en maatschappij.

En wat betekent dit voor jou? Voor je leven en je werk? Voor je dromen en ambities? En wat kan jij bijdragen aan het creëren van een betere wereld? Wat betekent de onvermijdelijke en onomkeerbare omwenteling van onze instituten en systemen voor jou? Dit webinar en het vervolg in september verschaft duidelijkheid over de toekomst en biedt hoop op een betere wereld.

Deze fascinerende webinar-bijeenkomst mag u niet missen. Het wordt een unieke belevenis die ons nog lang zal heugen. Schrijf u snel in voor deze webinar via de link onderaan bij aanmelden.

AGENDA

14.00 uur Openingswoord door Chretien Haenen (voorzitter SKL)
14.10 uur Webinar door Ruud Veltenaar
15.40 uur Gelegenheid voor vragen via chat
15.50 uur Afsluiting en vooruitblik op volgende bijeenkomst door Chretien Haenen
16.00 uur Einde webinar

INSTPIRATOR
Ruud Veltenaar is filosoof, TED-spreker, auteur (van o.a. de bestseller ‘Once Upon A Future’), lector aan Nyenrode en bovenal een progressor en inspirator van transformatie.
Voor meer informatie over Ruud en zijn indrukwekkende trackrecord als serial entrepreneur en impact investeerder verwijzen wij gaarne naar zijn website: https://ruudveltenaar.nl/

KOSTEN

Voor leden, relaties van SKL en studenten zijn er geen kosten voor deelname aan dit webinar verbonden.

AANMELDEN

Aanmelden via de link: https://skl.webinargeek.com/ruud-veltenaar-once-upon-a-future-skl

Gegevens

Datum:
22 januari 2021
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

WebinarGeek (online)
Share This