(0475) 35 26 00 skl@lwv.nl

18 September start ons nieuwe SKL Seizoen 2020-2021. Een seizoen vol uitdagingen. Uitdagingen in de zin van de oprichting van de SKL studievereniging voor studenten, aanbieden van sessies via webinar als coronaproof variant en de uitdaging om weer een kwalitatief goed programma neer te zetten.

We gaan dan ook meteen groots uitpakken met een interactieve sessie door Mathieu Weggeman, hoogleraar organisatiekunde aan de TU Eindhoven en auteur van enkele bestsellers zoals ´Het grote Rijnland boekje´ en ´ Leidinggeven aan professionals? Niet doen!´.

Mathieu zal zijn kennis en inzichten gebruiken om de kwaliteitsprofessional van vandaag verder te helpen met de organisatie van kwaliteitsmanagement. Op zijn Rijnlands, dan wel te verstaan; Rijnlands organiseren, Rijnlandse werkcultuur en Rijnlands veranderen!

Onderwerpen die aan bodkomen zijn: innovatiemanagement, vakmanschap, creativiteit en talentontwikkeling, generatieverschillen in teams, dienend leiderschap in moderne organisaties, lange termijn denken en medewerkers als belangrijkste kapitaal. Waarom Command & Control niet werkt en haalbare en uitdagende output-afspraken belangrijk zijn. Hoe voorkomt u stagnatie bij u en uw medewerkers? Hoe zorgt u voor een flexibel professioneel ondernemend team met een collectieve flow, vol kennis en duurzaam inzetbaar. Hoe gaat u om met de inspiratievernietigende regels, richtlijnen, procedures, formulieren en vergaderingen die het plezier in het werk bederven. Kortom: `Hoe krijgt u de tent weer swingend en energiek?`

Voor meer informatie en aanmelden, zie 20-09-18_uitnodiging SKL Openingsbijeenkomst
Programma is onder voorbehoud en afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

AGENDA

13:00-13:30 Ontvangst, registratie en kennismaking bezoekers
13:30-13:40 Opening SKL seizoen 2020-2021 door Chretien Haenen (voorzitter SKL)
13:40-15:00 Interactieve sessie met Mathieu Weggeman – deel 1
15:00-15:30 Coronaproof Pauze (koffie/thee/fris)
15:30-16:50 Interactieve sessie met Mathieu Weggeman – deel 2
16:50-17:00 Afsluiting en vooruitblik op het seizoen
17:00 Coronaproof netwerken met een drankje

KOSTEN
Voor leden van SKL zijn er geen kosten aan deelname aan deze bijeenkomst verbonden.
Voor niet-leden kunnen wij deze bijeenkomst aanbieden voor slechts €50,00! Deze kosten worden in mindering gebracht op de jaarbijdrage als men besluit lid te worden.
Ook kan het voucher, vanwege de door corona weggevallen bijeenkomst van vorig seizoen, ingezet worden voor deze bijeenkomst evenals het voucher voor studenten van het Excellence programma.

Share This