Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/7/f/skl.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586 SKL bijeenkomst 21 mei 2021: Kwaliteitscultuur, als belangrijk onderdeel in ISO- en voedselveiligheidsnormen – KTBA | SKL
(0475) 35 26 00 skl@lwv.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SKL bijeenkomst 21 mei 2021: Kwaliteitscultuur, als belangrijk onderdeel in ISO- en voedselveiligheidsnormen – KTBA

21 mei 2021 @ 13:00 - 17:00

Vrijdag 21 Mei staat Kwaliteitscultuur op het programma. Geert-Jan Rens, Business Assurance consultant bij KTBA neemt ons mee in de nieuwste normen waarin Kwaliteit- en Voedselveilig-heidcultuur en de rol van het hoger management steeds belangrijker worden. De bijeenkomst zal weer via Webinar Geek plaatsvinden.

Nog te vaak wordt kwaliteit gezien als de verantwoordelijkheid van de kwaliteitsafdeling. Maar vanuit wetgeving en normen is er steeds meer aandacht voor de rol van het hoger management bij het creëren van een kwaliteitscultuur. Denk hierbij aan de normen ISO9001/ISO22000/ FSSC22000, hoofdstuk  5.1 Leiderschap en betrokkenheid, BRC GS versie 8,  Hoofdstuk 1 betrokkenheid van het hoger management en IFS Food versie 7,  Hoofdstuk 1 bestuur en betrokkenheid. Maar ook de nieuwste EU verordening 2021/383 die onder andere gaat over de voedselveiligheidscultuur.

Geert-Jan van KTBA, a Mérieux NutriSciences Company zal vanuit verschillende oogpunten leiderschap en het belang daarvan belichten. We starten met een inleiding over leiderschap en kwaliteitscultuur. Vanuit de diverse kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen en wetgeving worden de eisen en verwachtingen doorgenomen. Daarbij delen we onze werkwijze om leiderschap en cultuur meetbaar te maken en daarmee tot verbeterpunten te komen. Door de brede ervaringen worden er concrete praktijkvoorbeelden toegelicht en besproken. Praktisch en interactief

Deze sessie wordt geen eenzijdige dialoog. Daarom ontvangt iedere deelnemer vooraf een vragenlijst en is er de mogelijkheid specifieke vragen of knelpunten vooraf te delen of via de chatfunctie tijdens het webinar te stellen. Hierdoor zult u de sessie verlaten met concrete en praktische leerpunten waarmee u al meteen aan de slag kunt gaan.

AGENDA

14.00 uur Openingswoord door Chretien Haenen (voorzitter SKL)

14.10 uur Interactief Webinar door Geert-Jan Rens

15.50 uur Afsluiting en vooruitblik op volgende bijeenkomst –  door Chretien Haenen

16.00 uur Einde webinar

 

SPREKER

Geert-Jan Rens is Consultant Business Assurance bij KTBA. Een  organisaties die hoogwaardige Quality Assurance-, Riskplaza & Business Assurance-diensten in de food- en consumer goods-branche aanbied en daarnaast al jarenlang lid is van SKL.

Geert-Jan heeft al meer dan 25 jaar (international) consulting ervaring in de voedsel- en energiesector. Is gecertificeerd consultant in het bezit van een greenbelt certificaat en lead auditor. Geert-Jan is afgestuurd aan de TU Eindhoven in Business Operations & Management science.

Voor meer informatie bekijk de video van Geert-Jan Rens.

KOSTEN

Voor leden, studenten, relaties van SKL en KTBA zijn er geen kosten voor deelname aan dit webinar verbonden.

AANMELDEN

Aanmelden via de link: https://skl.webinargeek.com/skl-bijeenkomst-kwaliteitscultuur-als-belangrijk-onderdeel-in-iso-en-voedselveiligheidsnormen-ktba

Gegevens

Datum:
21 mei 2021
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Zalencentrum Merode Stein
Merodestraat 31
Stein, Limburg 6171 XM Nederland
+ Google Maps
Share This