Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/7/f/skl.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586 SKL Slotbijeenkomst 25 juni 2021: Renco Bakker – procesmanagement | SKL
(0475) 35 26 00 skl@lwv.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SKL Slotbijeenkomst 25 juni 2021: Renco Bakker – procesmanagement

25 juni 2021 @ 13:00 - 17:00

De laatste bijeenkomst van het seizoen staat al weer voor de deur. Dit keer kunnen we weer met max. 50 personen samenkomen bij Merode in Stein, mits geen klachten, 1,5 m afstand en mondkapje meenemen. Ook wordt de bijeenkomst weer gestreamd via Webinar Geek vanaf 13.30 uur. Maak uw keuze bij de inschrijving. Onze slotbijeenkomst staat in het teken van procesmanagement, met een terugblik naar het verleden, een kijk in het heden en de toekomst. Niemand minder dan Renco Bakker zal deze sessie verzorgen. Renco heeft al meerdere managementboeken over procesmanagement geschreven en wellicht dat u een van deze bekende werken al in uw kast heeft staan. Meld u dan ook snel aan en ervaar hoe uw processen klaar zijn voor de toekomst.

 

PROGRAMMA

We starten met de evolutie van de procesarchitectuur met een korte terugblik naar de ontwikkeling vanaf 1990 en de vraag waar uw organisatie momenteel staat. Vervolgens zal Renco ingaan op de klantbetrokkenheid bij processen en de klantreis. In hoeverre is de klant onderdeel van uw procesontwerp? Heeft u de touchpoints in beeld en de communicatiekanalen richting de klant? Weet u ook op welk niveau van emoticons de klantreis wordt beleeft? En is Customer Delight al een doelstelling binnen uw organisatie? Kortom de klant mag niet ontbreken in uw processen. Daarna gaat Renco in op het BPM Maturity Model waarbij de aandacht uitgaat naar de opgave die u heeft om bij de tijd te zijn anno 2020.

En wellicht dat Renco ook ingaat op zijn laatste boek (verschenen in november 2020) Procescanvas. Hierbij wordt vanuit problemen gekeken naar de processen en het herontwerp. Het boek kunt u met 10% korting kopen tijdens onze slotbijeenkomst. Indien u hier interesse in heeft geef dit aan bij uw aanmelding. Meer informatie: https://www.managementboek.nl/boek/9789024434725/procescanvas-renco-bakker

 

AGENDA

13:00-13:30 uur Ontvangst, registratie en kennismaking Live deelnemers

13.30 uur Start Webinar

13:30 uur Opening door Chretien Haenen (voorzitter SKL)

13:40 uur Interactieve sessie met Renco Bakker – deel 1

15:00 uur Coronaproof Pauze (koffie/thee/fris)

15:30 uur Interactieve sessie met Renco Bakker – deel 2

16:50 uur Afsluiting en vooruitblik op het komend seizoen

17:00 uur Coronaproof netwerken met een drankje voor Live deelnemers /afsluiting webinar.

 

SPREKER Renco Bakker

Renco’s missie is organisaties aanzetten tot horizontaal organiseren; procesgericht denken, construeren, besturen en samenwerken. Hij begeleidde 100+ procesherontwerpprojecten van RvB tot werkvloer niveau in uiteenlopende branches.

Zijn achtergrond is bedrijfskunde en organisatiepsychologie. Hij startte zijn carrière met kwaliteitsmanagement bij Nefkens automobielbedrijven. In 7 jaar Berenschot (The Change Factory) leerde het consultants vak in al zijn facetten. In 2005 richtte bij BPM Consult op voor het leveren van toonaangevende consultancy voor verbetering van procesprestaties. Hij is actief als ondernemer, coach, adviseur, programmamanager, trainer en auteur.

In 2000 bracht hij met Teun Hardjono voor het INK het boek ‘Management van processen’ uit (+20.000). In 2013 publiceerden zij ‘Horizontaal organiseren’. Hij schrijft zijn visie regelmatig in columns en vakbladen en spreekt op congressen en seminars. Voor NEN is hij preferred supplier voor trainingen BPM in normstelsels.

 

LOCATIE

Merode

Merodestraat 31

6171 XM  STEIN – Nederland

 

KOSTEN

Voor leden, relaties van SKL en studenten zijn er geen kosten voor deelname aan Deze slotbijeenkomst/webinar verbonden. Voor de Live deelname geld max. 50 deelnemers waarbij leden SKL voorgaan in volgorde van inschrijving.

AANMELDEN

Aanmelden via de link: https://skl.webinargeek.com/skl-bijeenkomst-procesmanagement-renco-bakker

U ontvangt dan nevenstaand invulscherm. Geef aan of u op locatie (Merode) deelneemt of online (Webinar). Ook kunt u aangeven of u het boek Procescanvas wilt kopen. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail, die u kunt toevoegen aan uw agenda. Via de button “Bekijk Webinar” kunt u rechtstreeks deelnemen aan het webinar.

 

Mocht u onverhoopt na aanmelding toch niet kunnen, meld u dan af of meld dat u een vervanger stuurt. SKL behoud zich anders het recht voor om de gemaakte kosten door te berekenen!

Gegevens

Datum:
25 juni 2021
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Zalencentrum Merode Stein
Merodestraat 31
Stein, Limburg 6171 XM Nederland
+ Google Maps
Share This