Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kwaliteitskring Twente – Kennismiddag Kunstmatige Intelligentie (AI).

10 april 2024 @ 12:30 - 17:30

De Kwaliteitskring Twente nodigt je graag uit voor een inspirerende kennismiddag gewijd aan Kunstmatige Intelligentie (AI), met verschillende vooraanstaande sprekers, een boeiende workshop en een op AI-gebaseerde pubquiz. Dit evenement zal een verrassend perspectief bieden op hoe technologieën zoals AI kunnen worden ingezet binnen kwaliteitsmanagement.

Datum: woensdag 10 april
Tijd: 12.30 – 17.30 uur
Locatie: Thales, op het High Tech Systems park in Hengelo
Parkeerplaats High Tech Systems Park
Robijnstraat 12
​7554 TB  Hengelo

Let op:
Zodra het programma definitief is, volgt de uitnodiging aan de KKT leden en kun je je inschrijven.
Niet leden kunnen zich dan aanmelden voor deelname om kennis te maken met de KKT(-activiteiten) via de contactpagina.

Programma:

  1. Inleidende sessie: Ontdek de fascinerende wereld van AI tijdens de openingssessie waarin we de rol van AI in kwaliteitsmanagement introduceren en de verwachtingen voor de dag bespreken.
  2. Keynote-sprekers: Leer van de beste experts op het gebied van AI, die inzichten zullen delen over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en ethische vraagstukken binnen dit dynamische veld.
  3. Interactieve Workshop: Neem deel aan een interactieve workshop, waarbij AI-technologieën worden toegepast op praktijksituaties binnen kwaliteitsmanagement. Leer hoe AI kan worden gebruikt om processen te optimaliseren, fouten te minimaliseren en de algehele kwaliteit te verbeteren.
  4. AI-gegenereerde Pubquiz: Test je kennis tijdens een spannende pubquiz, gegenereerd door AI! Daag jezelf en je mededeelnemers uit met vragen die zijn samengesteld met behulp van geavanceerde algoritmen.
  5. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde individuen en breid je professionele netwerk uit tijdens de pauzes en het afsluitende netwerkgedeelte van de middag.

Mis deze unieke kans niet om meer te weten te komen over de kracht van AI binnen kwaliteitsmanagement en om waardevolle inzichten op te doen die je kunnen helpen om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Houd 10 april vrij in je agenda!
Meer informatie over het programma en de sprekers volgt binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Activiteiten- en Promotie & Ontwikkelingcommissie
Kwaliteitskring Twente

www.kwaliteitskringtwente.nl

Gegevens

Datum:
10 april 2024
Tijd:
12:30 - 17:30

Organisator

Kwaliteitskring Twente
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Thales, High Tech Systems park, Hengelo
Robijnstraat 12
Hengelo, 7554 TB Nederland
+ Google Maps