Nieuws

 

  • 20 januari 2023: SKL nieuwjaarsbijeenkomst – Duurzaamheid en MVO bij GAIA Zoo
    Beste SKL leden, Op de eerste plaats de beste wensen voor 2023 en weer veel kwaliteit en duurzaamheid. Heeft u trouwens uw jaarplannen al klaar voor 2023? In hoeverre is het thema duurzaamheid of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen daarin opgenomen?  En kunnen uw SKL collega’s u hierbij nog inspireren? Hanneke de Boer van Gaia Zoo gaat ons in ieder geval inspireren met hun wereldreis in duurzaamheid. Kortom weer een vol jaar van ontmoetingen, inspiratie LEES MEER
  • 4 november 2022: Bedrijfsbezoek VDL Konings te Swalmen
  • Terugblik openingsbijeenkomst SKL – Programmeren, regisseren en realiseren van organisatieverandering (Makkie Metsemakers)
    Het nieuwe seizoen is afgetrapt met Makkie Metsemakers van de ST groep. Maar liefst 21 deelnemers waren aanwezig om kennis te vergaren over hoe een organisatieverandering  te programmeren, regisseren en uiteindelijk te realiseren vanuit de sociotechniek. Eerst werd de legitimiteit van de verandering bekeken vanuit externe en interne drang, daarna  werd ingegaan op de missie en visie van de organisatie en organisatiegedrag. Hieronder liggen 4 pijlers, mensen, cultuur, structuur en systemen. Voor een LEES MEER
  • 30-09-2022: SKL Openingsbijeenkomst
    Het programmeren, regisseren en realiseren van organisatieverandering. Vrijdag 30 september gaat het 21 seizoen van SKL al weer van start.  Een seizoen zonder webinar Geek, ervan uitgaande dat we weer live kunnen blijven gaan. Een seizoen met interessante sprekers en boeiende bedrijfsbezoeken. Makkie Metsemakers trapt af met een top lezing/workshop over organisatieverandering, hoe dat in de huidige tijd aan te pakken. Makkie is adviseur/partner bij de toonaangevende ST-groep die bekend staat om zijn LEES MEER
  • Terugblik eerste bijeenkomst werkgroep food – 15 april 2022
    15 april 2022: start werkgroep Food bij de SKL Eindelijk, na bijna 2 jaar plannen te hebben gemaakt, is de eerste bijeenkomst van de werkgroep Food een feit. Op het programma staat kwaliteit- en voedselveiligheidscultuur. Geert-Jan, senior Business Assurance consultant van KTBA, neemt de groep mee met een klein stukje achtergrondinformatie en theoretische kennis. Er wordt gezamenlijk gesproken over de verschillen en overeenkomsten tussen cultuur, kwaliteitscultuur en voedselveiligheidscultuur en het bijbehorende gedrag, maar LEES MEER

 

Voor een korte impressie van één van onze workshops: