Opleiding

Opleidingen

SKL heeft veel kennis in huis en kan middels haar relaties veel kennis in huis halen dat pasklaar aan de leden en hun organisaties aangeboden kan worden in de eigen provincie. Hierdoor blijven de reis- en verblijfkosten tot een minimum beperkt en bestaat de mogelijkheid om meer regionaal te netwerken tijdens de opleidingen. Ook de opleidingskosten trachten wij tegen gereduceerde tarieven regionaal te kunnen aanbieden.

Laat ons weten als u of uw medewerkers bepaalde opleidingsbehoeften hebben zodat we kunnen kijken of er een passend aanbod gedaan kan worden. Ook kunnen we met sprekers van het reguliere programma overleggen of er mogelijkheden zijn voor een vervolgtraject in de vorm van trainingen, opleidingen of anderszins.

Daarnaast is het mogelijk om voor beginnende professionals een “coach” aan te bieden die voor een jaar als vraagbaak kan dienen. Indien mogelijk proberen we iemand aan te wijzen uit eenzelfde bedrijfstak.

Voor vragen zie tabblad Contact

Samenwerking SKL-Allanta

De SKL-leden kunnen gebruik maken van opleidingen van Allanta. SKL-leden volgen opleidingen bij Allanta aan hetzelfde Allanta-ledentarief zoals vermeld op de desbetreffende webfiche. Prijzen, data en locatie zijn onder voorbehoud.

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken, komt u bij de betreffende opleidingen.

De meest actuele informatie vind je steeds op de Allanta-website!

Kwaliteitstechnieken 

Sector Medical

Wie een medisch hulpmiddel ontwikkelt en op de Europese markt wil brengen, krijgt vandaag te maken met strenge regelgeving en kwaliteitsnormen. Zo staan Risk Management en productveiligheid steeds centraal.

Managementsystemen

Sector Automotive

Allanta is het enige officiële opleidingsinstituut in de Nederlandse en Belgische markt met een VDA QMC licentie.  Wil je jezelf kwalificeren of ben je op zoek naar de juiste regelgeving of informatie omtrent de nieuwe VDA en IATF-normen, dan ben je bij Allanta aan het juiste adres.

Operational excellence

Sector Food

De Food sector wordt overspoelt met specifieke eisen en wetgeving die de voedselveiligheid blijven garanderen. Allanta adviseert je naar een juiste opleiding en begeleidt je bij het opzetten van een managementsysteem volgens HACCP, BRC, IFS en ISO/FSSC.