Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SKL-openingsbijeenkomst: Web 3 en AI (Artificial Intelligence), Kansen voor kwaliteitsmanagers ? – Techonomy

29 september 2023 @ 13:00 - 17:00

Web 3 en AI (Artificial Intelligence), Kansen voor kwaliteitsmanagers ?

In een wereld die in een razendsnel tempo evolueert, is het van belang dat organisaties optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Zo behouden zij de voorsprong in de markt. Met de opkomst van Web3 gaan we een nieuw internettijdperk in. Om de overgang van Web2 naar Web3 te maken, worden organisaties uitgedaagd om technologieën zoals Metaverse, NFT’s en Blockchain te benutten.

Maar hoe kun je deze technologieën op de juiste manier inzetten voor jouw organisatie? Techonomy heeft dagelijks als doel om organisaties en merken een uniekere relatie en band met hun fans en klanten op te laten bouwen. Met onze ervaring in Web3 begeleiden we jou stap voor stap door het hele proces, van het vormgeven van het concept tot het uitrollen van een succesvol web3 project, passend bij jou doelstellingen.

In een boeiende presentatie neemt Techonomy ons mee in de wereld van AI en laat ons zien welke kansen er liggen voor jouw organisatie. Tevens zal in een open discussie de link naar kwaliteitsmanagement en duurzaamheid worden gelegd.

AGENDA

13:00-13:30    Ontvangst, registratie en kennismaking bezoekers

13:30-13:45    Opening SKL en introductie gastsprekers Techonomy:

Tomas Overhof en Willem van Boekhold

13:45-15:00    Interactieve sessie: Toepassingen van AI in het bedrijfsleven

15:00-15:15    Pauze (koffie/thee/fris/versnapering)

15:15:16:30     Interactieve sessie: Web3 en AI: Kansen !

16:30-17:00    Sluiting en netwerken met borrel aan de bar

SPREKERS

Tomas Overhof heeft zijn studie sportmarketing & commerciële economie afgerond aan de Johan Cruyff University in Tilburg. Tijdens zijn stageperiode deed hij ervaring op bij Jacobs Douwe Egberts( Douwe Egberts, Pickwick, Senseo & L’Or Espresso) op de digital marketing afdeling.

Na het afronden van zijn studie is hij gestart bij digital (sport)marketing bureau Techonomy in Eindhoven. Als Business Innovation & Development Manager helpt hij dagelijks klanten (in en buiten de sport) met het maken van digitale impact. Dit kan zijn van strategisch advies tot conceptontwikkeling en uitvoer van digitale marketing campagnes. Daarnaast is hij de laatste jaren bezig met de ontwikkelingen op het gebied van Web3 en AI om bedrijven te laten zien wat de technologie inhoudt en hoe ze het op de juiste manier kunnen inzetten voor zijn/haar bedrijf.

Willem van Boekhold heeft een achtergrond in digitale productie en uitgebreide kennis van digitale media-innovatie. Hij is afgestudeerd aan het Sint Lucas met een graad in Interactive Media Design en heeft vervolgens Digital Media gestudeerd aan Hyper Island in Stockholm. Tijdens zijn tijd daar heeft hij zijn vaardigheden verfijnd en waardevolle inzichten verworven in opkomende technologieën zoals nieuwe 3D-softwaretoepassingen, blockchain-innovatie en kunstmatige intelligentie.

Willem heeft bijna een decennium aan ervaring in digitale productie en dit heeft hem ertoe aangezet nieuwe technologieën en werkmethoden te verkennen. Als Web3 business manager is hij verantwoordelijk voor het overbruggen van de kloof tussen Web2 en Web3. Dit doet hij door de juiste mensen met elkaar te verbinden en (sport)bedrijven en diensten waardevolle inzichten te bieden over waarom en hoe ze nieuwe technologieën zoals blockchain kunnen implementeren. Hij is toegewijd aan het onderwijzen en begeleiden van organisaties over hoe ze hun workflow kunnen optimaliseren en zich kunnen aanpassen aan het snel veranderende digitale landschap.

www.techonomy.nl

LOCATIE
Cafe Brasserie Merode, Merodestraat 31  6171 XM  STEIN

KOSTEN
Voor leden van SKL , studievereniging SKL, werkgroep food en relaties, zijn er geen kosten aan deelname aan deze bijeenkomst verbonden. Voor niet-leden kunnen wij het programma aanbieden voor slechts €50,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de jaarbijdrage als men besluit lid te worden van SKL (zie voor meer info www.skl.nl).
(Kosten lidmaatschap € 200,– excl. btw / Studenten € 35, — per seizoen)

AANMELDEN
Aanmelden kan eenvoudig via de SKL app.
Lukt dit niet neem dat contact op met ons secretariaat via dohmen@lwv.nl.

Gegevens

Datum:
29 september 2023
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Zalencentrum Merode Stein
Merodestraat 31
Stein, Limburg 6171 XM Nederland
+ Google Maps