Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4 november 2022: Bedrijfsbezoek VDL Konings te Swalmen

4 november 2022 @ 13:00 - 17:00

Bedrijfsbezoek VDL Konings

Bij het eerste bedrijfsbezoek sinds de coronapandemie mag een rondleiding niet ontbreken. We zullen ontdekken hoe VDL Konings volume productie combineert met turnkey projecten. VDL Konings is de machinebouwer met meer dan 140 jaar ervaring in machinebouw en toeleveringen van mechanische componenten en modules voor o.a. de medische, defensie en automotive industrie. Zij ontwikkelen, realiseren en installeren klant specifieke machines. VDL Konings is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 13485, EN 1090-1 en ISO 3834 Part 2. Zij timmeren hard aan de weg.


In het kader van organisatieverandering gaan we kijken hoe dit bij VDL Konings in praktijk wordt gebracht. Jeroen Boekema (Managing Director ) en Nico Tegels (QEHS Manager) zullen pragmatische voorbeelden aanhalen die aansluiten bij de vorige SKL-bijeenkomst over organisatie ontwikkeling.
– Hoe ontwikkel je een toekomstvisie?
– Wie betrek je hierbij?
– Wat zijn de Resultaten?

AGENDA
13:30 uur Inloop
14:00 uur Opening door de voorzitter
14:10 uur Bijdrage van VDL Konings met de volgende onderwerpen:

– In leiding door Jeroen Boekema (Managing Director)
– Organisatieontwikkeling en de rol van QEHS door Nico Tegels (QEHS Manager)
– Rondleiding

16:30 uur Borrelen
17:00 uur Afsluiting

SPREKERS
Nico Tegels studeerde werktuigbouwkunde en bedrijfskunde in Eindhoven. Nico heeft bij meerdere bedrijven gewerkt en zo veel kennis opgedaan van Kwaliteitssystemen, arbo en milieu. Sinds mei 2021 is hij werkzaam voor VDL Konings. Nico is tevens een van de langstzittende leden van SKL.

Jeroen Boekema  is sinds maart 2018 Managing Director bij VDL Konings. Hij studeerde aan de TU Eindhoven en heeft al vele jaren ervaring bij VDL.

LOCATIE
VDL Konings
Bosstraat 93
6071 XT Swalmen

AANMELDEN
Aanmelden bij voorkeur via de SKL app. Lukt dit niet stuur dan een email naar: skl@lwv.nl met vermelding van uw naam en organisatie. Voor deze bijeenkomst geldt een maximum van 40 deelnemers.

TOT ZIENS OP 4 NOVEMBER AANSTAANDE
BIJ VDL KONINGS!

Gegevens

Datum:
4 november 2022
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

SKL