Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SKL-bedrijfsbezoek: ASML

2 juni 2023 @ 13:00 - 17:00

Het einde van het seizoen nadert, maar we hebben nog 2 topbijeenkomsten op ons programma staan. Te beginnen met het bedrijfsbezoek aan ASML. Een bedrijf dat regelmatig de pers haalt en ons op 2 juni een blik achter de schermen gunt. SKL-lid Peter Frencken van ASML ontvangt ons in Veldhoven om ASML beter te leren kennen en te ervaren. Ook leverancierskwaliteit is van essentieel belang voor een wereldspeler als ASML.

ASML

ASML is een Nederlands hightechbedrijf met een positie als globale innovatieleider in de wereld van semiconductors. ASML levert fotolithografiemachines aan de grote chipfabrikanten wereldwijd, waaronder Intel, TSMC en Samsung. In de laatste jaren heeft ASML een stormachtige groei doorgemaakt en wordt het regelmatig genoemd in het (internationale) nieuws.

In Veldhoven werken inmiddels meer dan 20.000 mensen aan de huidige en volgende generatie lithografie machines en wij krijgen nu een uitgelezen kans om nader kennis te maken met dit technologisch vlaggenschip van de Nederlandse economie!

Peter Frencken, Supplier Quality Manager bij ASML, ontvangt ons deze middag en zal een uitvoerige introductie geven over ASML. Inclusief een rondleiding door het Experience Center en over de campus. Verder zal Peter ons uitleggen hoe ASML werkt aan leverancierskwaliteit.

SPREKER
Peter Frencken studeerde chemie & kwaliteitsmanagement in Eindhoven en techniekfilosofie & technologiemanagement in Enschede. Hij heeft 12 jaar als quality manager bij diverse bedrijven gewerkt en is inmiddels 7 jaar als supplier quality manager actief. In 2018 heeft hij nog een rondleiding bij Cimpress/Vistaprint verzorgd voor SKL. Tegenwoordig is hij al ruim 3 jaar werkzaam bij ASML en gunt hij ons deze bijzondere blik achter de schermen van dit mooie bedrijf.

AGENDA
13:00 uur        Inloop/Ontvangst
13:30 uur        Opening door de voorzitter SKL
13:40 uur        Introductie ASML
14:30 uur        Experience Center & kleine rondgang campus
16:00 uur        Leverancierskwaliteit bij ASML
16:50 uur        Afsluiting door de voorzitter SKL
17:00 uur        Borrel
18:00 uur        Einde

LOCATIE
ASML Building 7, De Run 6635
Als u met de auto komt dan dient u bij aanmelding uw kenteken door te geven. ASML voert dit kenteken in hun systeem in waarna u een email krijgt met alle instructies die u als bezoeker nodig heeft. Vanuit de bezoekersparkeerplaats (P1) is het 5 min. lopen naar de receptie van gebouw 7. Daar dient u zich te melden en uw geldig ID-bewijs te tonen. Vervolgens wordt u daar opgehaald en in groepjes naar het auditorium gebracht.

Mis dit bijzondere bedrijfsbezoek niet.
Schrijf u in via de app en zorg dat u op 2 juni ruim op tijd aanwezig bent !!!
En denk aan uw ID!

AANMELDEN

Aanmelden voor dit bijzondere bedrijfsbezoek kan tot uiterlijk 25 mei.

Vergeet bij uw aanmelding niet, als u met de auto komt, het kenteken van de auto door te geven! 
Denk ook zeker aan uw ID; anders komt u helaas niet binnen.

Aanmelden bij voorkeur via de SKL app, onder de knop activiteiten.
Lukt dat niet, stuur dan uw naam en organisatie door aan ons secretariaat via skl@lwv.nl met vermelding Bedrijfsbezoek ASML en het kenteken van uw auto.

Tot ziens bij ASML op vrijdag 2 Juni

Gegevens

Datum:
2 juni 2023
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

SKL

Locatie

ASML Veldhoven