Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SKL Slotbijeenkomst: Duurzaamheid via de IDEAL cyclus©- George Parker

24 juni 2022 @ 13:00 - 17:00

Het seizoen zit er weer bijna op. Vrijdag 24 juni is alweer onze slotbijeenkomst en sluiten we ons 20 jarig jubileum op een gepaste wijze af met extra aandacht voor duurzaamheid op een wel heel bijzondere wijze. Zorg dat u erbij bent, het wordt Magisch!

 

George Parker geeft een lectureshow met veel inhoud en entertainment. Sommigen herinneren zich George misschien nog van zijn optrede voor de SKL in 2004. Dit keer neemt hij ons mee in de transitie van het economisch denkmodel naar het circulaire denkmodel waarin we telkens onszelf moeten uitvinden, processen aanpassen en alles hergebruiken. Een oneindig spel maar hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? In ieder geval is het niet meer meer, meer, meer, maar wordt het samen, samen, samen. George zal dit toelichten aan de hand van zijn IDEAL © cyclus waarin 5 componenten centraal staan, te weten: Essentie, Design, Leren, Actie en Intentie om zo tot het juiste effect te komen. Doorspekt met illusies gaat George ons leren hoe de juiste focus te leggen op duurzaamheid om zo de circulaire realiteit te creëren.

 

Bekijk de uitnodiging van George via onderstaande link:

https://vimeo.com/707930837/488fb34252

Meer informatie vinden jullie op www.georgeparker.nl

Laat je verbazen, lachen, geschokt zijn af en toe, maar vooral inspireren door George Parker en schrijf je snel in om samen het seizoen af te sluiten en aan de borrel de vakantie in te luiden!

AGENDA

13.00 uur Ontvangst deelnemers met koffie en vlaai

13.30 uur Openingswoord door Chretien Haenen (voorzitter SKL)

13.40 uur Lecture show door George Parker

14.30 uur Pauze

15.00 uur vervolg Lectureshow door George Parker

16.50 uur Afsluiting door Chretien Haenen

17.00 uur Einde en tijd om na te praten aan de bar met een borrel en snacks.

 

SPREKER

George Parker is spreker/performer en Creatief Producent van Verandering en Innovatie. Hij mengt stevige inhoud met veel entertainment (illusie, mentalisme, comedy, spel, interactie). Immers, beeld en emotie zijn veel betere informatiedragers dan cijfers en abstracte woorden. Deze keer zal hij het hebben over de drager van duurzame innovatie: het circulaire denkmodel. Dat staat tegenover het lineaire denkmodel uit de industriële economie. Hij laat je ervaren hoe denkmodellen ontstaan en geeft je instrumenten om je denken en doen te transformeren via zijn IDEAL Cyclus©. Dat is een universeel model voor elk veranderings- en innovatieproces wat hij de afgelopen decennia ontwikkelde aan de hand van praktijkervaringen.

 

LOCATIE

Merode

Merodestraat 31

6171 XM  STEIN – Nederland

 

KOSTEN

Voor leden van SKL , studievereniging SKL, relaties SKL en leden van andere kwaliteitskringen, zijn er geen kosten aan deelname aan deze bijeenkomst verbonden.

Voor overige deelnemers kunnen wij het programma aanbieden voor slechts €50,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de jaarbijdrage als men besluit lid te worden van SKL voor het seizoen 2022-2023 (Kosten lidmaatschap € 165,– excl. btw / Studenten € 35, — per seizoen)

 

AANMELDEN

Aanmelden via de link: https://skl.webinargeek.com/skl-bijeenkomst-duurzaamheid-via-de-ideal-cyclus-george-parker

U ontvangt dan nevenstaande bevestigingsmail, die u kunt toevoegen aan uw agenda. Webinar Geek gebruiken we enkel voor de aanmelding. Het betreft een Live meeting die niet via webinar wordt weergegeven!

Aanmelden voor leden SKL, bij voorkeur via de SKL App.

Via onderstaande video geeft onze spreker/illusionist George Parker alvast een voorproefje.

Gegevens

Datum:
24 juni 2022
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Zalencentrum Merode Stein
Merodestraat 31
Stein, Limburg 6171 XM Nederland
+ Google Maps