(0475) 35 26 00 skl@lwv.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werkgroep Food (ochtendprogramma): Kwaliteit- en voedselveiligheidscultuur

24 juni 2022 @ 09:00 - 13:00

Vrijdag 24 juni staat alweer de 2e sessie van de werkgroep Food op de agenda. De Kwaliteitskring SKL heeft samen met KTBA een werkgroep food opgericht, die vier keer per jaar voorafgaand aan de reguliere SKL bijeenkomsten bij elkaar komt. De focus ligt op kwaliteits-verantwoordelijken uit de voedingsmiddelen industrie en aanverwante branches. Vakgenoten ontmoeten, inspirerende sessies volgen en de kennis benutten om verder te excelleren binnen uw organisatie. Daar staat SKL en de werkgroep Food voor. Het verslag van de 1e sessie op 15 April treft u op de SKL website aan: https://www.skl.nl/terugblik-eerste-bijeenkomst-werkgroep-food-15-april-2022/

 

24 April krijgt u (opnieuw) de kans om kennis te maken met deze nieuwe werkgroep. Op verzoek van de deelnemers wordt het onderwerp kwaliteit- en voedselveiligheidscultuur nog concreter gemaakt. Van het meetbaar maken van de huidige kwaliteitscultuur, tot het bespreekbaar maken van deze resultaten met het hoger management, het vaststellen en oppakken van de juiste verbeteracties en uiteindelijk gerealiseerde verbeteringen. Aan de hand van een casus en vragen, die iedereen kan indienen, zal een verdere verdieping plaatsvinden. Deelnemers dien uw casus in bij kellykohlen@ktba.com zodat we samen van elkaar kunnen leren!

 

Schrijf u zo snel mogelijk in voor de werkgroep Food en volg ook de middagsessie met George Parker.

AGENDA

09.00 uur Ontvangst deelnemers

09.15 uur opening door Kelly Kohlen (KTBA)

09.20 uur Kwaliteit- en voedselveiligheidscultuur concreet gemaakt aan de hand van

ingebrachte casussen en voorbeelden – begeleid door Kelly Kohlen (KTBA)

11.30 uur Welke verbeteracties kunt u komende maanden gaan realiseren m.b.t. uw kwaliteit

– en voedselveiligheidscultuur – begeleid door Kelly Kohlen (KTBA).

11.50 uur Brainstorming thema´s werkgroep Food volgend seizoen (sept 2022 – Juni 2023)

12.10 uur Afsluiting werkgroep Food

12.15 uur Lunch

13.00 uur Aansluiting bij het regulier SKL programma ´Duurzaamheid via de IDEAL cyclus © als

circulair denkmodel´ door George Parker (apart aanmelden)

 

DATUM  en LOCATIE

Vrijdag 24 Juni, Brasserie Merode Stein, Merodestraat 31 Stein, Limburg 6171 XM Nederland

 

KOSTEN

Bent u kwaliteitsverantwoordelijke in de voedingsmiddelen industrie en aanverwante branches, kom dan geheel vrijblijvend kennismaken met de werkgroep food en SKL. Indien dit netwerk u bevalt, zien we u graag komend seizoen terug als lid. Meer informatie op https://www.skl.nl/lidmaatschap/

 

AANMELDEN

Aanmelden via de link:

https://skl.webinargeek.com/werkgroep-food-skl-kwaliteit-en-voedselveiligheidscultuur-2 

Het betreft een fysieke bijeenkomst. WebinarGeek wordt enkel gebruikt om het aanmelden te organiseren, er zal dus geen webinar beschikbaar zijn.

 

Wilt u aansluitend ook de middagsessie van SKL bijwonen, meld u dan hiervoor aan door dit aan te geven bij uw aanmelding.

 

 

Zien we elkaar 24 Juni?

Chretien Haenen  en  Kelly Kohlen

(Voorzitter SKL)          (Regiomanager KTBA)

Gegevens

Datum:
24 juni 2022
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Zalencentrum Merode Stein
Merodestraat 31
Stein, Limburg 6171 XM Nederland
+ Google Maps
Share This