SKL slotbijeenkomst 21 juni 2019: Kwaliteit van zorg

De slotbijeenkomst, alweer de laatste bijeenkomst van het seizoen, staat in het teken van kwaliteit van zorg, waarbij zeker ook de vertaling naar de kwaliteitszorg van andere sectoren
gemaakt wordt. Niemand minder dan Prof. Kris Vanhaecht neemt ons op een interactieve wijze mee in de wereld van kwaliteit en Patiëntveiligheid. Zijn internationale ervaring en vele
onderzoeken zorgen voor een boeiende middag voor iedere deelnemer.

We sluiten de middag af ´met een klein gebaar naar warmere zorg; Mangomoment´. Het boek dat Kris zeer recent heeft uitgebracht omtrent de behoefte aan warme zorg. Maar dat is niet vanzelfsprekend in deze drukke tijden. Zijn boek helpt een ieder op weg om in het dagelijkse leven, zowel persoonlijk als professioneel, kleine momenten van grote meerwaarde te creëren voor de mensen om je heen om zo hun geluk en je eigen voldoening te vergroten.
Het boek is ter plekke te koop voor € 23,50 en bevat tal van waargebeurde verhalen, doorspekt met prachtige portretfoto’s, inspireren en motiveren je in je zoektocht naar warmere zorg, meer veerkracht en positiviteit. Daarnaast bieden reflecties van internationale experts inzicht in de zin en haalbaarheid van Mangomomenten.

Meer informatie kun je terugvinden in bijgaand document: 19-06-21_Uitnodiging SKL slotbijeenkomst

KOSTEN 
Voor leden van SKL zijn er geen kosten aan deelname aan deze bijeenkomst verbonden.
Voor niet-leden kunnen wij deze bijeenkomst aanbieden voor slechts €50,00!
Deze kosten worden in mindering gebracht op de jaarbijdrage als men besluit lid te worden.

AANMELDEN
Aanmelden kan via skl@lwv.nl. Geef aan indien u het boek ´Mangomoment, met een klein gebaar naar warmere zorg´ wilt kopen.