Even voorstellen: Marianne van Iersel

marianne-van-ierselEven voorstellen

Mijn naam is Marianne van Iersel. Ik ben 59 en sinds 2005 werkzaam bij de LWV. Eerst negen jaar in de functie van Bedrijventerreinmanager en sinds 1 september 2014 als projectmedewerker.

Ik werk twee dagen per week – meestal op woensdag en donderdag tenzij op andere dagen voor mij relevante vergaderingen/afspraken staan gepland. Buiten werkzaamheden voor SKL, ben ik tevens secretaris van Masterclass Veiligheid Zuid-Oost (MVZO).

Mijn nummer één hobby is mijn paard Twiger. Twiger en ik rijden succesvol endurance wedstrijden – lange afstandswedstrijden waarbij het welzijn van het paard voorop staat. Inmiddels rijden we zgn. klasse 3 wedstrijden (tussen de 80-100 km; op één dag) waarbij het paard per wedstrijd vijf keer gekeurd wordt.

Buiten mijn paard heb ik veel plezier aan glas-in-lood, handwerken in de breedste zin van het woord, verre reizen maken en tuinieren.

Graag tot ziens op één van de bijeenkomsten!