SKL Najaarsbijeenkomst 30 oktober 2020: Wat kan de kwaliteitsmanager leren van de COVID 19 pandemie?- Willy Vandenbrande (online)

Tot onze spijt hebben we de bijeenkomst met Wouter Hart moeten cancelen omwille van de coronamaatregelen. Op deze korte termijn hebben we toch een evenwaardig programma via Webinar kunnen regelen. Niemand minder dan Willy Vandenbrande, kwaliteitsprofessional in hart en nieren, zal een live webinar verzorgen voor de SKL leden over lessons learned van de COVID 19 pandemie, toegespitst op de kwaliteitsmanager. Dhr. Vandenbrande is een veel gevraagd spreker op grote congressen in binnen en buitenland. Zijn bijdrage is erop gericht kwaliteitsmanagers sterker te maken, want kwaliteit is meer dan een set technieken. Het is een streven naar verbetering, een manier van werken, een manier van met elkaar omgaan. De COVID 19 pandemie leent zich dan ook uitstekend om veel verbeteringen door te voeren.

Dhr. Vandenbrande zal een boeiend webinar verzorgen met mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens het webinar komen de volgende items aan bod:

  • Een les in nederigheid voor de mensheid.
  • Welke fouten werden gemaakt en welke lessen kunnen we daar als kwaliteitsprofes-sionals uit leren?
  • Hoe vinden we de balans tussen preventie en correctie: over brandende huizen en zwarte zwanen.
  • Het bouwen van robuuste systemen voor een onderling verbonden wereld

Deze bijeenkomst mag u gewoon niet missen. Schrijf u snel in voor deze speciale webinar en vermeld het emailadres (zakelijk of thuis) waarop u de link naar het webinar wilt ontvangen. Uiterlijk vrijdagochtend 30 oktober krijgt u de link doorgestuurd voor webinar Geek via het emailadres kwaliteitskring.SKL@gmail.com

AGENDA

14.00 uur Openingswoord door Chretien Haenen (voorzitter SKL)

14.05 uur Webinar door Willy Vandenbrande

14.45 uur Gelegenheid voor vragen

14.55 uur Afsluiting en vooruitblik op volgende bijeenkomst door Chretien Haenen

Spreker 

Willy Vandenbrande is zelfstandig consultant in kwaliteitsmanagement ( www.qsconsult.be ). Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties (WCQI, EOQ, IAQ) en heeft talrijke artikelen geschreven over diverse aspecten van kwaliteit.

Willy is ingenieur en een Master in Total Quality Management. Hij heeft een Six Sigma Black Belt Certification van de American Society for Quality (ASQ). Willy is ASQ Fellow en Academician van de International Academy for Quality (IAQ). Binnen IAQ is hij co-chair van de Quality in Planet Earth Concerns Think Tank. In 2019 ontving hij de ASQ E. Jack Lancaster Medal voor uitmuntend leiderschap in het bevorderen van kwaliteit wereldwijd.

 KOSTEN

Voor leden van SKL en studenten zijn er geen kosten aan deelname aan dit webinar verbonden.