SKL openingsbijeenkomst 20 september 2019: The Compassionate Leader – Jan Vermeiren

De openingsbijeenkomst staat in het teken van compassie en het creëren van ruimte voor een inspirerende ´vibe´. Niemand minder dan Jan Vermeiren neemt ons op een interactieve wijze mee in zijn binnenkort te verschijnen boek ´The compassionate Leader´. Overigens kennen we Jan nog van zijn boek en lezing over ´Hoe LinkedIn nu echt werkt´. Kortom een weerzien met een spreker die tot de top 10 in België gerekend mag worden.

We leven tegenwoordig in een wereld die bol staat van verandering en veranderingsprojecten. Volgens management consultancy bedrijf McKinsey bereikt 70% van deze veranderingsprojecten hun doel echter niet. Dit ondanks de inzet van o.a. nieuwe technologieën en strategieën om efficiënter te werken, nieuwe manieren om de werkplek meer ergonomisch in te richten, nieuwe manieren om effectiever samen te werken en een grotere aandacht voor ‘purpose’. Het gevolg is dat de vibe van het team of de organisatie daalt, waardoor de volgende verandering nog moeilijker wordt.

Jan Vermeiren, de auteur van ‘The Compassionate Leader’, is op zoek gegaan naar de dieper liggende oorzaken waarom veranderprojecten niet slagen én hoe de kans op succes drastisch te vergroten. In deze interactieve sessie deelt Jan eerst de drie belangrijkste verborgen hinderpalen bij verandering. Daarna legt hij zijn 4 stappen D.U.E.T. proces uit om deze
hinderpalen te transformeren waardoor een ‘inspiring vibe’ wordt gecreëerd waar het behalen van resultaten en well-being elkaar continu versterken.

AGENDA
13:00-13:30 Ontvangst, registratie en kennismaking bezoekers
13:30-13:40 Opening SKL door Chretien Haenen (voorzitter SKL)
13:40-15:00 Interactieve sessie met Jan Vermeiren (The Compassionate Leader) – deel 1
15:00-15:30 Pauze (koffie/thee/fris/versnapering)
15:30-16:50 Interactieve sessie met Jan Vermeiren (The Compassionate Leader) – deel 2
16:50-17:00 Sluiting en netwerken aan de bar

SPREKER
Jan Vermeiren is de grondlegger van The Compassionate Leader en de auteur van het gelijknamige boek. Na de verkoop van zijn vorig bedrijf Networking Coach, dat de eerste training
partner van LinkedIn ter wereld was, heeft hij zich toegespitst op de meer verborgen of onderliggende aspecten van samenwerken.

LinkedIn: http://be.linkedin.com/in/janvermeiren
Website: www.thecompassionateleader.org

LOCATIE
Merode
Merodestraat 31
6171 XM STEIN – Nederland

KOSTEN
Voor leden van SKL zijn er geen kosten aan deelname aan deze bijeenkomst verbonden.
Voor niet-leden kunnen wij deze bijeenkomst aanbieden voor slechts €50,00! Deze kosten worden in mindering gebracht op de jaarbijdrage als men besluit lid te worden.

AANMELDEN
Aanmelden kan via de link in de bijgevoegde mail of via skl@lwv.nl.