Bijeenkomst SKL 27 november 2020: Excelleren door kennisvergaring – Allanta

Vrijdag 27 november heeft de SKL-bijeenkomst in samenwerking met Allanta plaatsgevonden. Wegens de geldende corona-maatregelen is de bijeenkomst weer geheel online georganiseerd. Om 2 uur verzamelde de leden zich via Teams om deel te nemen aan de bijeenkomst.

De bijeenkomst werd gestart met de resultaten van de ledenenquête. Daarna stond de bijeenkomst in het teken van de samenwerking die SKL met Allanta weer gaat oppakken. In de presentatie gaf de directeur van Allanta aan wat Allanta te bieden heeft en hoe de samenwerking eruit komt te zien. Allanta biedt hoogkwalitatieve opleidingen gedoceerd door trainers met jarenlange praktijkervaring. De samenwerking wordt ingezet per 1 januari 2021, er zal dan meer informatie verschijnen over de samenwerking.

Vervolgens werd een mini-opleiding verzorgd over procesdenken aan de hand van het turtle-model. De deelnemers kregen uitleg en gingen vervolgens zelf in subgroepen aan de slag. Het turtle-model werd ingevuld aan de hand van de volgende casus: ‘spaghetti koken’.

Het was een interessante bijeenkomst en SKL kijkt uit naar de samenwerking met Allanta!