SKL bezoekt VISTAPRINT

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light”]

19 Oktober was de Kwaliteitskring te gast bij de Europese productielocatie van Vistaprint in Venlo. Peter Frencken, de supplier quality manager Europe heeft de geschiedenis van het jonge bedrijf gepresenteerd en de huidige werking. Voor een kwaliteitscertificaat zoals ISO 9001 heeft Vistaprint bewust niet gekozen, maar wel zijn diverse kwaliteitsprofessionals met veel ervaring in dienst die voortdurend de kwaliteit bewaken en verbeteren. Peter gaf de aanwezigen nog de tip om de Gartner Quality Leadership Council regelmatig te raadplegen. Een bibliotheek voor quality managers.

 

Na het veiligheidspraatje zijn de deelnemers aan de rondgang begonnen in het reusachtige gebouw waar een 600 medewerkers werken. Indrukwekkend te zien hoeveel verschillende producten bedrukt worden met reusachtige printers. Ook borduren behoort tot de mogelijkheden. De orders van klein tot groot gaan via een goed lopend logistiek systeem in één verpakking naar de klant. Ook de kwaliteitscontrole was goed geregeld.

De deelnemers gingen met veel indrukken en een goodiebag huiswaarts. En met de nodige inspiratie om de volgende orders bij Vistaprint te gaan plaatsen.

SKL bedankt Vistaprint dan ook voor het interessante bedrijfsbezoek!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]