SKL bijeenkomst 16 april: Werken vanuit de bedoeling – Wouter Hart

SKL-bijeenkomst: Werken vanuit de bedoeling – Wouter Hart

Op 16 april was het dan zover de SKL-bijeenkomst met Wouter Hart – Werken vanuit de bedoeling. Nadat deze bijeenkomst al twee keer verzet was, verscheen Wouter op vrijdagmiddag in de webinar. Wouter Hart liet zijn licht schijnen op: Werken vanuit de bedoeling.

Tijdens de webinar ging het om de denkrichting van kwaliteitsmanagers te veranderen. Bij werken vanuit de bedoeling vertrekt de denkrichting vanuit de bedoeling via de leefwereld naar de systeemwereld. Ook ging Wouter Hart in op het maken van passende uitdagingen, door binnen procedures ruimte te laten voor de professional om maatwerk te bieden. Na een korte pauze ging Wouter geruime tijd in op de uiteenlopende vragen van de kijkers. Verder zat de presentaties van Wouter vol met oneliners: ‘zorg dat kwaliteit naar je toekomt’ en ‘ Van goed zijn, naar goed worden’ zijn hier twee voorbeelden van.

Wouter Hart heeft deze middag de deelnemers weten te overtuigen dat ze steeds moeten gaan werken vanuit de bedoeling. Kennis waar de deelnemers afgelopen week wellicht al mee aan de slag zijn gegaan. De deelnemers beoordeelde de bijeenkomst met een 4,5 op 5. Tenslotte kunnen we melden dat Wouter Hart op 21 januari 2022 live terugkomt op de nieuwjaarsbijeenkomst van SKL.