5 maart 2021: Business continuity – Gert Kogenhop (webinar)

We zijn al weer toe aan het 2e programma van dit jaar en helaas wederom met enkel de webinar variant, maar dat mag de pret niet drukken. Dit keer een weerzien met Gert Kogenhop die ons meer gaat vertellen over zijn expertise Business Continuity Management oftewel BCM. Zeker in tijden als nu is het zeer belangrijk om BCM goed ingericht te hebben! Deze bijeenkomst is dan ook geen overbodige luxe. Meld u dan ook snel aan en leer hoe u met BCM verder voorbereid bent op de toekomst.

PROGRAMMA

Business Continuity Management (BCM) gaat over het beschermen van uw organisatie tegen de gevolgen van omvangrijke verstoringen en (on)bekende risico’s. Dit is geen overbodige luxe anno 2021 hebben we kunnen constateren. Helaas denken veel organisaties onvoldoende na over hoe ze een calamiteit gestructureerd dienen aan te pakken en overleven, terwijl de risico’s zich voor menig sector in een ongunstige richting ontwikkelen. Dat is dan ook één van de redenen waarom BCM juist nu zo belangrijk is. Het gaat om de meerwaarde hiervan en de tegeltjeswijsheid “Voorbereiding is 90% van het resultaat”. We kijken naar de belangrijkste onderdelen van het managementsysteem en bespreken de link met Kwaliteitsmanagement en het samenspel met bijvoorbeeld Crisismanagement en BHV.

Kijk voor meer informatie op de site bcmplus.nl. Op de media pagina zijn diverse artikelen in pdf vorm beschikbaar voor download.

 

AGENDA

14.00 uur Openingswoord door Chretien Haenen (voorzitter SKL)

14.10 uur Webinar door Gert Kogenhop

15.40 uur Gelegenheid voor vragen via chat

15.50 uur Afsluiting en vooruitblik op volgende bijeenkomst door Chretien Haenen

16.00 uur Einde webinar

 

SPREKER

Gert Kogenhop is directeur van bcm+ (bcmplus.nl), een bedrijf dat is gespecialiseerd in training, consultancy en implementatie van Business Continuity Management Systemen conform de norm ISO 22301. Hij is voorzitter van Business Continuity Management en Crisismanagement normcommissie bij NEN en erelid van het Business Continuity Institute. Gert heeft een financieel economische achtergrond en is onder andere werkzaam geweest als Regional Finance Director Northern Europe bij DELL Technologies.

KOSTEN

Voor leden, relaties van SKL en studenten zijn er geen kosten voor deelname aan dit webinar verbonden.

AANMELDEN

Aanmelden via de link: https://skl.webinargeek.com/business-continuity-gert-kogenhop-skl-bijeenkomst