SKL Nieuwjaarsbijeenkomst 22 januari 2021: Once Upon A Future, The Great > Reset – Ruud Veltenaar

Vrijdag 22 januari 2021 was Ruud Veltenaar te gast bij de SKL nieuwjaarsbijeenkomst. Wegens alle maatregelen heeft de bijeenkomst opnieuw via WebinarGeek plaatsgevonden.

Ruud Veltenaar gaf tijdens zijn sessie aan dat het de verkeerde kant op gaat met de planeet. Veel bedrijven vernietigen meer waarde dan ze zelf creëren. Ook gaf Ruud Veltenaar aan dat continue economische groei een mythe is. Niet enkel de bedrijven moeten veranderen, maar ook de mensen zelf om de ecologische crisis te bestrijden. Mensen moeten de leiders worden van de transitie die we aan moeten gaan. Een nieuw tijdperk moet ingaan waar een andere manier van leven centraal staat. Daarbij moet er besef zijn dat de economie anders ingericht zal moeten worden. Nieuwe oplossingen, die ook nog eens geld opleveren, moeten ingezet gaan worden om de ecologische crisis te bestrijden. Kijk als eens naar uw eigen activiteit en zorg dat uw eigen CO²-footprint kleiner wordt. Het was een inspirerende webinar met veel stof tot nadenken.

Op 24 september 2021 geeft Ruud Veltenaar live een vervolg op zijn sessie tijdens het 20-jarig bestaanssymposium. De volgende SKL-bijeenkomst staat 5 maart op de planning: Business Continuity met Gert Kogenhop.